miercuri, 11 ianuarie 2012

'Mingiute'de carne cu sos marocan

O mancarica foarte gustoasa..am servit-o cu piure 'La cuisine de Carole'. :)


Ingrediente:
500 g carne tocata
1 leg de patrunjel
5 rosii
3 cepe
2 catei de usturoi
2 linguri de paprika
2 linguri de chimion
3-5 oua
sare,piper      

Tocam marunt patrunjelul,il amestecam cu carnea,cu paprika,1 lg chimion,sare si piper.Formam 'mingiutele',pe punem intr-o tigaie cu ulei incins si le prajim.

Le scoatem,pastram uleiul si in el calim ceapa si usturoiul.Dupa ce se caleste ceapa,adaugam rosiile,paprika si chimionul. Le lasam pe foc 5 -7 minute amestecand usor. Peste acest sos spargem cele 3 oua si le lasam pe foc timp de 5 minute.Acoperim cu capacul. Presaram patrunjel si servim. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu