duminică, 8 ianuarie 2012

Supa crema de rosii a la française

O supa crema de rosii mai deosebita.Gustul laptelui face supa sa fie usor dulce.Este o reteta diferita dar merita incercata! O sa va placa!


Avem nevoie de:
6,7 rosii
2 cepe mai maricele
1 catel de usturoi
salvie
busuioc
1 cana de lapte
1 lingura de zahar

Taiem ceapa julienne,o calim in 2 linguri de ulei de masline,presaram putin busuioc si salvie,iar apoi dupa ce ceapa este calita adaugam 1 lingura de zahar pentru ca aceasta sa se caramelizeze. 
 
                Adaugam usturoiul pisat.

    Punem rosiile la fiert in apa cu sare,le decojim  si le taiem cubulete.





Intr-o oala punem o cana de apa,adaugam cubuletele de rosii,ceapa calita,un cub de knorr sau 400 ml de supa de pui condimentam cu sare si piper iar spre sfarsit turnam laptele.

Eu am facut supa crema cu aparatul de pisat,dar o puteti lasa si asa.Depinde cum doriti..
  
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu